fjernvarme_page_topbillede_overvejer_fjernvarm.jpg

Fjernvarme er ofte det bedste valg også i nybyggeri

Mange by-områder er i forvejen udlagt til fjernvarme, og det vil derfor ikke være en stor ekstra omkostning at få fjernvarme i dit nye hus.


Som en del af byggemodning af din grund er der nemlig ofte etableret ledninger i grunden, og det vil derfor kun kræve en stikledning ind til dit hus og en fjernvarmeinstallation.


Installationen fylder ikke meget og kan nemt skjules bag et mindre overskab for eksempel i et bryggers. Samtidig harmonerer fjernvarme fint med lavenergibyggeri ifølge det nye bygningsreglement.


Årlig varmepris og investering

Sammenlignet med andre opvarmningsformer f.eks. jordvarme/varmepumpe vil fjernvarme være langt billigere at etablere. I gennemsnit koster det ca. 55.000 kr. at få fjernvarme og omkring 125.000 kr. at få jordvarme. Men kontakt gerne din lokale varmeforsyning og få et tilbud om fjernvarme. Sammenligner du prisen på det årlige varmeforbrug vil jordvarme/varmepumpe typisk være en smule billigere, men investeringen er til gengæld væsentlig højere.


Se her, hvem du skal snakke med.


Nem og sikker beslutning

Såfremt du vælger fjernvarme til dit nye hus, kan du være sikker på nem og problemfri varme hele året rundt. Det er varmeforsyningen, der har ansvar for, at du har varme hver dag.